Magic Kaito magyar rajongói oldala
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Magic Kaito Menü
 
Látogatók
Indulás: 2010-03-25
 
Szereplők

 

Kaito Kuroba/Kaito Kid: 

Ő a történet főszereplője, aki apja nyomdokait követve bűvésztrükköket tanult, most meg már profi. Az apja azonban 8 évvel korábban meghalt az utolsó előadásán egy balesetben. Gyermekkori barátnője, Nakamori Aoko, akinek mindig megmutatja újabb-és újabb trükkjeit. Megtudhattuk, hogy úgy ismerték meg egymást, hogy Kaito odament hozzá, és egy rózsát varázsolt neki, hogy felvidítsa, majd bemutatkozott, így összebarátkoztak(később az egyik Conan részben is ezt láthatjuk+erről a visszaemlékezést). Az élete akkor változott meg, amikor az apja képe elfordult, és egy "titkos szobában" találta magát, ahol apja hangját hallotta egy kazettáról, ám az annyira akadozott, hogy nem értette, hogy ott elmondta neki, hogy ő valójában Kaito Kid. A kazetta szalagot ezért kivette, és ekkor a szekrény megfodult, és megtalálta Kaito Kid ruháját, és úgy döntött, hogy megpróbál rájönni mi folyik itt. Egy tolvajlás után rájött, hogy az ál Kid Jii Konosuke volt, aki elmondta neki, hogy az apját megölték, és hogy valóban ő volt Kaito Kid, és ezért úgy döntött, hogy ő lesz az új.
Érdekesség róla, hogy utálja a halat, ezért vesztette el az első zsákmányát. Kid az álcázás mestere, és sokszor ez menti meg a szorult helyzetekből.

Nakamori Aoko:

Ő Kaito gyerekkori barátnője, és ha nem is látszik rajtuk, azért szeretik egymást:-). Folyton összekapnak valamin, de ha Aoko bajba kerül, Kaitora mindig számíthat:-). Aoko az a lány, aki mindig határozott, és kiáll a saját állása mellett. Ám ha ijesztő szellemekről, vagy rémisztő hajókapitányról van szó, ő is képes megijedni, de ha talál fegyvert (pl. egy seprűt), akkor képes megvédeni magát. Ő gondoskodik az apukájáról, és a házról, és emelett mindig fitt. Ha felidegesítik, nem célszerű összefutni vele, mert akkor bármire képes, főleg ha Kaito csinált valamit. Kaito mindig ha álruhába kell bújtatnia akkor hercegnő szerű ruhát ad rá, amin elsőnek mindig csodálkozik, de nem zavarja. Aoko folyton figyelmezteti Kaitot, ha valamit nem jól csinál, például ha nem figyel órán, ebből is látszik, hogy milyen gondoskodó tud lenni. Attól függetlenül mindig mosolyog, és jó kedve van, és igyekszik segíteni másoknak:-).

Nakamori Ginzo:

 Ő Aoko apukája, akinek minden vágya, hogy egyszer elkaphassa Kaito Kidet. Minden alkalommal kitalál valamit, vagy segítséget kér, ám azok sosem jönnek össze. Nagyon ügyetlen, és csak Kidre tud koncentrálni. Ha Kid jelzést küld, ő máris indul, és összekészíti a renőröket, és néha már órákkal Kid érkezése előtt a helyszínen van. Nagyon gyakran szivarozik, de ez nem látszik rajta, hiszen gyors, viszont mivel mindig bedől Kid trükkjeinek, nem megy vele semmire. Ha valaki megpróbálja lebeszélni őt arról, hogy Kidet üldözze, akkor annak leüvölti a fejét, hiszen ilyenkor nagyon könnyen haragra gerjed. Ettől függetlenül egy aggódó és gondoskodó apuka, aki mindent megtesz azért, hogy Aoko boldog legyen:-).

Jii Konosuke:

Ő Kaito apjának, Toichi Kuroba-nak a volt segédje, most pedig Kaito Kuroba-nak. Miután egyre dühösebb - és dühösebbé vált a mestere halála miatt, 8 év után végül elhatározta, hogy "újraéleszti" Kaito Kid legendáját, ezért beöltözött neki, és ellopta a "Hold szemét". Menekülése alatt találkozott egy másik Kiddel, aki átlátott a trükkjein, ezért azt hitte, hogy ő Toichi, ám kiderült, hogy ő Kaito. Nagyon meglepődött, de végül mindent elmondott neki, amit tudni akart, most meg már segít is neki:-). Kaito-t mindig "fiatal úrnak" hívja, hiszen most már ő a mestere, ezért mindig nagyon aggódik érte, és próbálja lebeszélni a veszélyes dologról, ám ez sosem sikerül neki. Most egy billiárdtermet vezet, ahol Kaitonak köszönhetően a világ leghíresebb ütője is megtalálható, ami gyémántokkal van díszítve, de nem használhatja senki, csak "trófeaként" van a falon, egy üvegben.

Toichi Kuroba:

Sajnos róla nem sokat tudunk, de az biztos, hogy ő Kaito apukája. Kaito őt tartja a legnagyobb bűvésznek, és miután megtudta, hogy megölték az utolsó előadásán és nem baleset történt, elhatározta, hogy ő lesz az új Kaito Kid. Érdemes róla tudni, hogy egy szervezet ölte meg, méghozzá azért, mert nem akarta ellopni a "Pandora" követ, ami a legértékesebb (elméletileg) a világon.

Akako Koizumi:

Ő egy boszorkány, akibe minden fiú szerelmes, kivéve Kaito (ezért Kaito Kid is). Minden vágya, hogy Kidet is a "szolgájává" tegye, és ezért minden gonosz varázslatra is képes, ám sosem jön össze neki. Ő is tudja, hogy Kaito Kuroba Kaito Kid, de nem mondja el senkinek, ám ha Kid megjelenik, bármennyire is el akarja pusztítani, nem bántja, mert igazából szereti. Egyszer még Nakamorit is elvarázsolta, sőt még Kaitot is meg akarta ölni, de nem merte meg tenni, ezért gyerekesnek tartotta magát. Azt hiszi magáról, hogy ő a legszebb, ám Kaito nem így gondolja:-).

Keiko Momoi:

Ő Aoko barátnője, akinek minden vágya, hogy legyen egy fiúja, ezért nagyon irigykedik Akokora. Mindig bíztatja Aokot, hogy mondja meg Kaitonak, hogy szereti őt:-).

Saguru Hakuba:

 Ő egy detektív, aki mindig a pontossághoz ragaszkodik. Ennek köszönhetően tudjuk, hogy 180 cm magas, 65 kg, augusztus 29-én született, és A-s a vércsoportja, illetve mindig tudjuk mennyi a pontos idő:-D! Fogadást kötött Kaitoval, hogyha elkapja Kidet, akkor ő megy el Aokoval egy koncerte, ha viszont nem tudja elkapni, akkor Kaito lehet Aoko "testőre". Kaito elfogadta, ezért az aznapi ügyeiket mindketten nagyon komolyan vették. Hakuba felállított több csapdát is Kidnek, ezért a végén egy robbanás miatt Kid elmenekült ugyan, de kórházban kötött ki, Hakuba pedig nem sokkal később kelt fel az altató gáz hatása alól. Mivel egyikőjük sem tudott elmenni Aoko végül az apjával ment (cegényke).

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Szavazás:)
Lezárt szavazások
 
Sate Info

Oldal neve: Magic Kaito / Detective Conan

Téma: anime , manga

Főadmin: Sora (2016. szept 18 - ) /Előző főadmin: Shinichi (2010. máj. 10 - 2016. szept. 18)/

Társadmin: Shinichi (2016. szept. 18-) /Előző társadmin: Aoko-chan (2010 - 2011) , Katica (2010-2014)/

Oldal nyitása: 2010. máj. 10

 

Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?